viernes, 4 de diciembre de 2009

Mirad que tienda!

Internet no deja de sorprenderme! Esta semana he visto que en un blog que descubrí no hace mucho hablan de bons costums...!!! Ya os podéis imaginar la ilusión que hace cuando te reconocen tu trabajo! Os dejo el enlace para que déis una ojeada, y desde luego si pasáis por Reus no dejéis de visitar la tienda. En ella venden objetos de decoración procedentes de Francia con aire provenzal. Me he quedado prendada de estas blusas de encaje espectaculares.


 Yo aún no he estado, pero mirando las fotos, me transporto a Saint-Rèmy! Qué recuerdos!!!!

5 comentarios:

  1. Gràcies Elisa!!!!
    Quina il.lusió més gran m'ha fet veure les fotos de la meva botiga al teu blog de la que sóc una fan incondicional...cada dia entro a veure si has posat algún post i avui m'he trobat amb aquest.
    Gràcies de tot cor.
    Una abraçada
    Sònia

    ResponderEliminar
  2. la veritat és que és tot un luxe poder gaudir de botigues taaaan boniques i delicades en ciutats petites, i més encara si coincideix que la ciutat petita és on tu vius!

    ResponderEliminar
  3. Margarida, quin gran descobriment els teus blogs! Llàstima que no estiguem més a prop, perquè tinc moltes ganes de començar amb aixó del punt peró no m´en surto. De fet, tinc les agulles preparades i tot! Potser ara quan tingui el nen ho intento de nou...
    felicitats!

    ResponderEliminar
  4. oh! gràcies. si ho tens preparat comença ja, quan tingus el nen serà més complicat...(t'ho dic per experiència)Hi ha un munt de tutorials i videos didàctics per aprendre'n a la xarxa. si vols et puc ajudar.
    ...i moltes felicitats!! et queda molt?

    una abraçada!

    ResponderEliminar

Powered By Blogger